Hrebak: Nakon rekonstrukcije dvorane stiže novi asfalt na veliko parkiralište

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Dvorana europskih prvaka doživjet će najveću rekonstrukciju u svojoj povijesti o čemu smo već pisali. 

No, gradonačelnik Dario Hrebak dodaje da će i veliko parkiralište kod Dvorane europskih prvaka nakon rekonstrukcije dvorane dobiti novi asfalt. 

-Ne možemo i nećemo nakon velike rekonstrukcije dvorane ostaviti parkiralište u onakvom stanju. Ali prvo se ide redom, prva velika obnova dvorane i energetska obnova cijele škole i dvorane, a onda šlag na tortu, novi asfalt preko cijelog parkirališta – kazao je gradonačelnik Hrebak. 

Podsjetimo, u Dvorani europskih prvaka postavit će se novi, najmoderniji sportski grijani pod. Zatim će doći do pomicanje terena tako da se omogući postavljanje manje tribine sa strane gdje je do sada nije bilo čime će se zadovoljiti i europski standardi za održavanje utakmica. 

-Najveći zahvat očekuje se na tribinama. Naime, donja postojeća montažna tribina će biti uklonjena te će biti postavljena nova, moderna. Gornja tribina će doživjeti veliku rekonstrukciju, zidove ćemo također obložiti i bit će to zaista jedna drugačija, modernija dvorana – kazali su nam iz Gradske uprave. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!