Baby Lasagna se vraća u Hrvatsku, Zagreb mu priprema doček…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Marko Purišić umjetničkog imena Baby Lasagna sinoć je osvojio povijesno drugo mjesto na Eurosongu o čemu smo još sinoć izvijestili.

Lasagna je sa svojom pjesmom Rim Tim Tagi Dim osvojio cijelu Europu i dobio je najviše glasova publika, no žiri je više bio naklonjen Švicarcu Nemu. Zbog ovog velikog uspjeha, Grad Zagreb odlučio je pripremiti doček Lasagni.

-Pozivamo sve građane i ljubitelje glazbe da pozdrave i dočekaju našeg Marka na glavnom gradskom trgu gdje će od 13:00 sati biti organiziran prigodan program dočeka, a okupljene će do dolaska Baby Lasagne zabavljati DJ Mario Kovač te bivši hrvatski predstavnici na Eurosongu Let 3, Tatjana Matejaš Tajči u pratnji Ante Gele i benda te Emilija Kokić. Voditelj programa Miljenko Cvitković – Minja”, priopćio je Grad Zagreb.

S ciljem sigurnog održavanja programa, na Trgu bana Jelačića dežurat će zdravstvene službe, vatrogasci, redarska i zaštitarska služba. Moguće su izmjene u javnom gradskom prijevozu oko centralnog mjesta proslave – istaknuli su iz Grada Zagreba.

Foto – hina


PODIJELI S PRIJATELJIMA!