[VIDEO] Prošetajte budućim bjelovarskim toplicama!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bjelovarske toplice, najambiciozniji projekt Grada Bjelovara, zadnjih godina žive svoj virtualni život samo u 3D projekcijama i video zapisima. U tim video zapisima svatko će pronaći nešto za sebe – cinici će pronaći predizborna obećanja, a skeptici projekt koji se nikad neće realizirati.

Virtualna šetnja

Ljudi dobre volje i ljubitelji vodenih sadržaja na jednom mjestu moći će virtualno prošetati budućim toplicama kojih se zasigurno ne bi postidjele ni puno veće metropole od one bilogorske. U ovoj najnovijem i najdetaljnijem video zapisu do sada vidi se točan raspored bazena, tobogana i ostalih atrakcija koje će biti na raspolaganju posjetiteljima toplica. A kako vrijeme prolazi, tako bi se trebala smanjiti i razlika između 3D projekcija i “pravih” toplica. Međunarodni javni natječaj za izvoditelja radova krenut će prilično brzo.

Podsjetimo, buduće bjelovarske toplice sastojat će se od pet unutarnjih i tri vanjska bazena, pri čemu se unutarnji dio sastoji od turističkog i sportskog dijela u kojemu je olimpijski i bazen za rasplivavanje, kao i tribine s 500 sjedećih mjesta.

Kompleks će se prostirati na desetak hektara zemljišta u sklopu kojega će se nalaziti i apartmansko naselje Garden House sa smještajnim jedinicama koji će koristiti zelenu energiju, dok će sama zgrada s unutarnjim bazenima imati oko 13 tisuća četvornih metara bruto površine.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!