[FOTO] Veliki Grđevac u velikom naletu s brojnim kvalitetnim projektima

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKI GRĐEVAC – Danas je održana svečana sjednica Općine Veliki Grđevac na kojoj je domaćin bio načelnik Tomislav Pavlečić, a posebni gosti župan Marko Marušić te brojni uvaženi načelnici i cijenjeni gosti. 

Prije svečane sjednice načelnik Tomislav Pavlečić, predsjednik općinskog vijeća Matija Grdinić i župan Marko Marušić odali su počast poginulim hrvatskim braniteljima. 

-Moji suradnici i ja odradili smo brojne projekte, rekao bih rovovski posao za određene stvari. Jedan od većih projekata je izgradnja vatrogasnog spremišta sa garažama, obnova vatrogasnog doma i nabavka vatrogasnih vozila koja smo nabavili vlastitim sredstvima – kazao je načelnik Pavlečić te je dodao. 

-Imamo odličnu suradnju s općinom Nova Rača gdje smo spojili prometnicu u dužini od dva kilometra kako bi naši mještani ugodnije putovali. Također, imamo odličnu suradnju i s općinom Velika Pisanica gdje gradimo naš područni vrtić ‘Slatki potok.’ Također, prošle godine osnovali smo Turističku zajednicu ‘Južna Bilogora’ u suradnji sa Grubišnim Poljem što je važan korak u turizmu – kazao, između ostalog, načelnik Pavlečić. 

Župan Marko Marušić istaknuo je da općina Velika Grđevac brzo napreduje i da je zajedništvo ono što je iznimno važno. 

-Općina Veliki Grđevac je kvalitetan primjer kako je suradnja sa svojim susjedima to jest susjednim općinama važna i kako donosi samo dobro. Županija je jaka koliko su jaki gradovi i općine, a Veliki Grđevac je zaista jedna jaka karika u tome lancu i mogu samo čestitati načelniku i njegovim suradnicima, a Bjelovarsko-bilogorska županija će pružati podršku svim kvalitetnim projektima u Velikom Grđevcu, posebno u školstvu i zdravstvu – rekao je, između ostalog, župan Marušić.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!