[FOTO] Velikogrđevački osnovnoškolci će od sada lakše u školu i na natjecanja

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKI GRĐEVAC – U Osnovnu školu “Mato Lovrak” iz Velikog Grđevca je stiglo novo kombi vozilo koje je zlata vrijedno jer će prevoziti učenike koji nisu pokriveni redovnim linijskim prijevozom. No, to mu neće biti jedina namjena.

-Uz to ćemo kombi koristiti za sve učenike koji ostaju na B1 aktivnostima, a također nisu uključeni u redovni prijevoz. Ne samo to, nego ćemo ga koristiti za natjecanja i druženja tako da mi sada s dva vozila možemo 15-ero djece uvijek svuda prevesti što nam donosi značajnu uštedu – ističe ravnateljica škole Marina Balen.

Taj 46 tisuća eura vrijedan kombi je u velikogrđevačku školu stigao kroz projekt cjelodnevne škole u čemu je škola imala punu potporu Županije. To nije prvi kombi koji je stigao u županijske škole, rekao je kod predaje ključeva župan Marko Marušić.

-Mi smo do sada već tri kombija kupili za naše škole u Velikom Trojstvu, Bereku i Češkoj osnovnoj školi u Daruvaru i ovo je četvrti kombi – rekao je Marušić.

Četvrti, ali ne i posljednji jer je u planu nabava kombija za škole u Končanici, Garešnici, Daruvaru, Kapeli i Velikoj Trnovitici.

Foto: Facebook Marko Marušić


PODIJELI S PRIJATELJIMA!