Kako je lijepo sunčano prijepodne rasparao ženski vrisak

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Mirno naselje na jugoistoku Bjelovara jutros je bilo poprište stravičnog zločina u kojemu su izgubljena dva života, a jedna žena teže je povrijeđena, ali je izvan životne opasnosti.

Stanovnici Radničkog naselja, izgrađenog sredinom prošlog stoljeća tijekom velike industrijalizacije Bjelovara, ni po čemu nisu mogli očekivati da će im današnji dan ostati u pamćenju vjerojatno do kraja života i da će zbog svirepog zločina biti u fokusu svih medija.

Čula sam vrisak

-Ulazila sam u auto i čula sam vrisak koji dolazi od kraja ulice, zastala sam na trenutak, okrenula se, nisam ništa vidjela. Pomislila sam možda bračna razmirica u kući, možda se djeca igraju, upalila sam auto i otišla. Kada sam se vratila, nisam mogla proći ulicom zbog policije. Ostala sam u šoku – rekla nam je Marija, stanovnica Radničkog naselja u Bjelovaru  koja živi u blizinu kuće gdje se jutros oko 10 sati dogodilo ubojstvo i samoubojstvo. 

-Da, čuo sam i ja vrisak. Vrlo brzo je došla policija – kazao je kratko susjed. 

Podsjetimo, jutros oko 10 sati u Izvorskoj ulici u Bjelovaru muškarac je u obiteljskoj katnici ubio punicu, teško ozlijedio suprugu, a nakon toga i sebi presudio o čemu je Klikni.hr prvi izvijestio. 

Kako neslužbeno doznajemo, ranjena supruga je zaposlenica Trgovačkog suda u Bjelovaru. Nalazi se u bolnici, ali je izvan životne opasnosti. 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!