Na zadnjem sjedištu moga auta. A evo i na kojim lokacijama…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Prema uglednom njemačkom portalu za statistiku, Hrvati su na samom začelju Europske unije po broju godina kada postaju samostalni i napuštaju roditeljsko gnijezdo. Ako u jednadžbu dodamo i trenutne visoke cijene nekretnina, kao rješenje nepoznanice dobit ćemo zaključak da je mnogim mladima seks u autu i jedina opcija.

Je li to baš tako, nebitno je, ali činjenica je da je seks u autu nešto što mnogo Bjelovarčana (i ne samo Bjelovarčana) redovito konzumira. Bilo da se radi o tome da nemate drugog izbora, to vas privlači ili pak nemate vlastita četiri kuta u kojima se opušteno možete upustiti u intimni klinč, manje je bitno.

U ljubavi i ratu sve je dopušteno, tako da ćemo moralne prodike o pijetetu nekih privatnih i mračnih mjesta na kojima možemo pronaći parkirane, i iznutra zamagljene, aute ostaviti sa strane jer – pročitajte početak rečenice.

Blizina grada, dobar izbor parkinga i velika količina šumskih puteva šumu Lug čine dobrim mjestom za noćne razmjene uzdaha u automobilu. Dakle, parkinzi s obje strane ceste, plus šumski putevi čine Lug jednom od najpoznatijih destinacija.

Onima kojima je Lug predaleko, za zamagljivanje „šajbi“ služi i parking bjelovarskog groblja Borik koji bi bio još bolja ljubavna destinacija da dio parkinga koji ide paralelno s grobljem nije zatvoren rampom. Predlažemo ugrađivanje rampe sa senzorom uz obaveznu naplatu po satu.

Zračne linije vrlo blizu Boriku nalazi se lokacija za one malo više avanturistički nastrojene. Naime, preko puta nikada izgrađenog Pevecovog trgovačkog kompleksa na Lepircu (na kojemu se isto da naći mnoštvo pogodnih lokacija, probušiti gumu, dobiti tetanus) nalazi se motocross staza koja, za one s pogonom na sva četiri kotača ili bez straha od zapinjanja u blatu, predstavlja mirno mjesto za noćne operacije.

U slučaju da je motocross staza zatvorena i/ili zauzeta, obilaznicom možete nastaviti do Barutane koja, svojim noćnim posjetiteljima, nudi veliki mračni parking, a donedavno i jedinstveno iskustvo seksa pokraj sovjetskog tenka T-55 i/li oklopnog transportera BMP-1.

Ako vam je pak više stalo do bludnog neokaljavanja časti nekih od navedenih mjesta ili vam se teško koncentrirati „na posao“ u neposrednom prisustvu groblja, spomenika Domovinskom ratu i militarije, što je isto razumljivo – uvijek se možete uputiti put Planinarca. Mračno parkiralište pod krošnjama, uz potpunu diskreciju, nudi i svježi „planinski“ zrak, a mnoštvo lokalnih cestica i puteva nudi i bezbroj drugih mogućnosti. Uz to, sudjelovat ćete u bogaćenju i zaštiti kulturne baštine budući da je tamo nježnosti razmjenjivalo više generacija Bjelovarčana.

Za potpuno iskustvo koje taj dio županije nudi, preporučuje se nabaviti i/li pitati strica/djeca/ujaka/susjeda/bilo koga tko je nekada radio u INA Naftaplinu detaljnu kartu plinskih stanica i puteljaka do njih kojima je ovaj dio Bilogore prešaran.

Valja spomenuti kako je ulica Ivana Kozarčanina odnedavno asfaltirana. Unatoč tome što se radi o jednoj diskretnoj uličici, novi asfalt doveo je i više prometa, ali s druge strane vrlo blizu je i bjelovarski buvljak koji nasreću noću obično ne radi. Ako vam se pak ne žuri i nemate problem s vožnjom, valja preporučiti i stari poljoprivredni aerodrom u Novoj Rači.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!