Ne propustite: 16 najjačih u lovu na rekorde!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Drugi je dan powerlifting natjecanja Bjelovar Record Breakers. Događaj dana svakako je Prime time, format u kojemu se odabranih 16 najboljih i najjačih poweriftera i lifterica bori za titulu najjače ili najjačeg u Hrvatskoj.

Očekuje se dobra atmosfera, atraktivno natjecanje s vrtoglavim brojkama poput čučnjeva od 300 i više kilograma  i bench pressa, odnosno potiska s klupe od preko 200 kilograma.

Kad se 16 najjačih natječu rame uz rame, rušenje državnih rekorda nije rijetkost. Tom su prilikom domaćini osigurali nagradni fond od dvije tisuće eura za sve one snagatore i snagatorice koji se danas okrune novim državnim seniorskim rekordom.

Boje Bjelovara i domaćeg powerlifting kluba Bjelowbar među 16 najjačih predstavljat će Bjelovarčanin Gordan Klasić, powerlifting trener i državni prvak u powerliftingu.

Prime time starta u 19:45 u dvorani srednjoškolskog centra, ulaz je besplatan, a svi oni koji ne mogu prisustvovati ovom nesvakidašnjem sportskom događaju situaciju mogu pratiti putem online prijenosa uživo.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!