Jedna od najljepših hrvatskih bolnica krenula u potragu za 17 mladih liječnika

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Jedna od najljepših hrvatskih bolnica Opća bolnica „Dr. Anđelko Višić” Bjelovar raspisala je natječaj u kojem traži čak 17 specijalizanata iz 14 različitih grana medicine.

Riječ je o natječaju za po dvije specijalizacije iz abdominalne kirurgije, hitne medicine te anesteziologije, reanimatologije i intenzivne medicine, kao i za po jednu specijalizaciju iz internističke onkologije, nefrologije, neurologije, pulmologije, gastroenterologije, kardiologije, infektologije, transfuzijske medicine, patologije i citologije, psihijatrije te pedijatrije.

Hoće li suvremena zgrada bolnice, moderni uređaji, kao i iskusni liječnici od kojih oni na početku svog liječničkog puta imaju priliku upijati znanja biti dovoljan mamac budućim specijalizantima, doznat ćemo uskoro. Naime, natječaj je raspisan u petak i traje osam dana, a pristupnik za odobravanje specijalizacije treba biti zdravstveni radnik sa završenim integriranim preddiplomskim i diplomskim studijem zdravstvenog usmjerenja te treba imati odobrenje za samostalan rad.

– Mi ovakve natječaje raspisujemo s vremena na vrijeme jer uvijek trebamo liječnike. Svaki novi specijalizant ili specijalist za nas je velika stvar pa se i sada nadamo novim kolegama – kazala je ravnateljica bjelovarske bolnice Sanela Grbaš Bratković.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!