[FOTO/VIDEO] U središnjem parku otvoren kultni Burger fest: ‘Ovo je raj za nepce…’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – U sklopu Terezijane danas je u središnjem parku otvoren veliki Burger festival koji prvi put gostuje u Bjelovaru.

Inače, Burger fest je najpoznatiji i najposjećeniji street festival u regiji, a brojne različite burgere za Bjelovarčane i goste Terezijane će pripremati poznati hrvatski chefovi Mate Janković, Ivan Pažanin i brojni drugi majstori burgera.

Burger festom u srcu Bjelovara oduševljen je i gradonačelnik Bjelovara Dario Hrebak. 

-Ovaj burger festival u sklopu Terezijane će sigurno dominirati našom manifestacijom, pogotovo za one sklone gastronomiji. Inače, veliki sam ljubitelj burgera i mogu reći da ću u ova četiri dana dosta novaca ovdje ostaviti. Sjećam se kada je Mrav došao na Terezijanu bio je hit i super je išlo, i oni su i ove godine ovdje. Međutim, ova razina je puta 10. Dobili smo ovdje najbolje burger majstore u Hrvatskoj i od ovoga nema boljega – poručio je Hrebak te je nastavio.

-Što se tiče cijena, mislim da su dobre. Koliko sve plaćamo, mislim da je ok. Koliko sam vidio između 8 i 10 eura za ove klasičnije burgere, ali vidim da tu ima i burgera od tartifa i kozica koji su nešto skuplji mislim, ali to je stvarno nešto vrhunski – poručio je Hrebak.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!