[FOTO] Zabava može početi! Sada je i službeno otvorena najspektakularnija Terezijana do sada

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Sve je spremno za 28. Terezijanu! Na današnjem službenom otvorenju u atriju Gradskog muzeja, održani su prigodni govori, svi u duhu iščekivanja najspektakularnije Terezijane do sada.

Najbolja do sada

– Prošlogodišnja Terezijana bila je odlična, ali ove godine će biti daleko najbolja do sada. Znam da to govorimo svake godine, ali na kraju svake godine uspijemo nadmašiti očekivanja. Puno ljudi je sudjelovalo u organizaciji Terezijane i svima svaka čast. Terezijana je izuzetno važna za Bjelovarčane i ona više nije samo lokalna pučka veselica već je odavno prošla okvire od obične manifestacije. Doista postaje jedna od najvećih manifestacija u Hrvatskoj. Prošlogodišnju Terezijanu posjetilo je, prema našim procjenama, oko 80 tisuća ljudi, a ove godine očekujemo da će brojka biti i veća – rekao je bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak.

Otvorenju Terezijane nazočio je i bjelovarsko-bilogorski župan Marko Marušić.

– Usudio bih se reći da Terezijana nije samo brend grada Bjelovara već i jedan od glavnih brendova naše Bjelovarsko-bilogorske županije. I sami kao Županija pomažemo ovakvim manifestacijama jer zaista je bitno da se čuje za županiju u kojoj itekako imamo što za ponuditi – rekao je Marušić.

Službeno otvorenje

Savjetnik ministra turizma i sporta, Igor Radić službeno je otvorio 28. Terezijanu.

– Često znamo čuti da grad Bjelovar prednjači financijskoj transparentnosti, ali važno je da grad priprema kvalitetne projekte te kroz njih analizira sve potrebe lokalnog stanovništva. Za nas na nacionalnoj razini to je vrlo bitno jer je daleko lakše braniti potrebe u vidu EU potpora koje gradovi dobivaju. Drage Bjelovarčanke i Bjelovarčani, svečano proglašavam Terezijanu otvorenu – zaključio je Radić.

Podsjetimo, Terezijanu će otvoriti Vanna i pobjednik emisije The Voice Hrvatska Martin Kosovec uz Big Band Bjelovar. Od 22 sata publiku će zabavljati Parni valjak.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!