Mama Martina uoči puta u Berlin na tekmu: Ovo je prilika koja se ne propušta…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Večeras kreće navijačko putovanje života Martine Mandić Mesarov i njezinog supruga Ivana. Oni, naime, iz Bjelovara kreću put Berlina kako bi svim srcem bodrili hrvatsku nogometnu reprezentaciju na subotnjoj utakmici protiv Španjolske. Utakmica će se igrati na velebnom Olimpijskom stadionu koji prima čak 76 tisuća gledatelja, a uz Martinu i Icu, kako ga od milja zovu prijatelji, ondje se očekuju desetci tisuća hrvatskih navijača.

Sretna ženska ruka

– Neopisivo se veselimo ovom putovanju. Berlin je relativno blizu pa ovo je zaista prilika koja se ne propušta. Inače smo vjerni navijači naše reprezentacije i jedva čekamo da stignemo u Njemačku. Krećemo večeras, u hotel se prijavljujemo ujutro, a očekujemo da ćemo putovati 13 sati – priča Martina koja na 1100 kilometara dug put kreće sa suprugom Ivanom, prijateljem Ivanom, a u Berlin avionom stiže i njihov kum Ivan iz Irske.

Berlinska avantura ovih prijatelja započela je još u prosincu prošle godine kada su se prijavili na UEFA-inoj stranici gdje su se birali navijači koji će uopće dobiti priliku kupiti kartu. Najsretnija je bila ženska ruka pa je tako upravo Martina bila sretna dobitnica ove „lutrije”.

– Svatko tko se prijavljivao trebao je napisati na koje utakmice želi ići i koliko karata želi kupiti. Iako sam se ja prijavila za dvije utakmice, dobila sam priliku kupiti četiri karte baš za utakmicu sa Španjolskom. Cijena naših karata je u siječnju, kada je UEFA objavila rezultate i kada sam ih kupila, iznosila 30 eura, a kasnije je višestruko poskupjela tako da smo zaista dobro prošli – pojašnjava Martina put do karata dodajući kako su u tijeku posljednje pripreme za ovo putovanje.

Sve navijačke rekvizite, priznaje, već odavno imaju jer su do sada vjerno bodrili Vatrene putem malih i nešto većih ekrana, navijačke pjesme imaju u malom prstu, djeca su na sigurnom kod babe i dide u Zadru, a entuzijazam je na vrhuncu.

Svi ćemo biti jedno srce

– Moj Ivan veliki je navijač tako da svi u obitelji – od psa preko djece do nas imamo i dresove i sve druge rekvizite. Sada smo kupili samo novi šal. Ja možda ne znam sve igrače, no to nije ni važno. Važan je taj osjećaj na stadionu gdje ćemo svi biti jedno srce i jedan glas za našu Hrvatsku, a vjerujem da ćemo nakon utakmice slaviti našu pobjedu – govori mama Martina čija će ekipa u Berlinu ostati sve do ponedjeljka pa će tako imati priliku razgledati znamenitosti jedne od najpopularnijih europskih turističkih destinacija.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!