Euro i Terezijana: Evo što se toči na navijačkim punktovima!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR :Prst i nokat, rak samac i moruzgva, pivo i nogomet. Nije tajna da se najvažnija sporedna stvar na svijetu i pivo dobro slažu, stoga smo istražili što se, od ovog nogometnog eliksira života nudi na bjelovarskim navijačkim punktovima.

Već smo pisali kako nas u subotu, 15. lipnja, očekuje možda i najluđi dan u novijoj bjelovarskoj povijesti. Osim što je udarni dan, do sad najveće i najbogatije Terezijane do sad, hrvatska reprezentacija tekmom protiv Španjolske otvara Europsko prvenstvo.  U tom povodu organizirana je i „Vatrena fan zona“. Istražili smo što će se tamo točiti.

-Budući da je Pan sponzor Terezijane, točit će se Pan – rekao nam je Srećko Koljić, predsjednik Ceha ugostitelja Bjelovarsko bilogorske županije.

Zanimalo nas je i koliko će to navijači koji će, zasad najveću tekmu godine gledati u Vatrenoj fan zoni morati izdvojiti za okrijepu na bazi hmelja.

-Mi cijene još nismo formirali, ali mogu vam reći da neće biti veće od prošle godine. Veliko točeno neće prelaziti 3 eura – zaključio je Koljić.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!