Slavko Prišćan iz Hamburga: Igrat ćemo otvoreno i napadački! Navijači? Opet ćemo izdominirati…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Slavko Prišćan, dopredsjednik HNS-a za Klikni.hr javio se iz Hamburga gdje Hrvatska u 15 sati igra drugo kolo Eura protiv Albanije. 

-Ima još dosta do tekme, ali navijače se polako skupljaju i bit će sigurno opet luda atmosfera. Ono što je bilo u Berlinu prije utakmice je nezaboravno, a vidim da se sprema i prije ove tekme navijačko ludilo iako, kaže, još je rano. Naravno, ima tu i dosta albanskih navijača – kazao nam je Prišćan kojeg smo upitali kakva je atmosfera u stožeru reprezentacije i što očekuje od utakmice. 

-Ma unatoč porazu protiv Španjolske, dečki su koncentrirani i gore od želje da pobjede danas. Treba biti oprezan, Albanija ima jednog snažnog centarfora i s njim moramo biti oprezni. Igrat ćemo sigurno više napadački što je normalno jer moramo dobiti utakmicu. Vjerujem da će zato Juranović igrati s desne strane, a lijevo Perišić i u napadu Petković. Ali vidjet ćemo hoće li baš tako odlučiti izbornik Dalić. Bitno je da ne primimo gol, a zabit ćemo ga sigurno – kazao je dopredsjednik Saveza Slavko Prišćan. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!