Garešničkom Maslačku pripala titula najljepšeg vrtića u Hrvatskoj

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Grad Garešnica i Dječji vrtić Maslačak prijavili su se na izbor najljepšeg vrtića koji svake godine organizira portal Gradonačelnik.hr. Izbor se odvija prema broju dijeljenja objava, lajkova i  “sheranja” te po izboru stručnog žirija. Na taj natječaj prijavljuje se jako puno vrtića iz cijele Hrvatske, čime im se daje prilika za promoviranje grada i vrtića. Izbor se vrši u kategoriji najljepši vrtić  te kategoriji najbolji vrtić, koji bira stručni žiri.

U kategoriji manjih gradova

– Kada sam vidio da kreće izbor nisam se nimalo dvoumio. Znao sam da naš vrtić može stići do zavidne razine u izboru, što smo i potvrdili. Ovo je uspjeh za mene kao ravnatelja, za gradonačelnika Garešnice, djecu ovog grada koja su najvažnija, kao i njihove roditelje i građane našeg grada. Na ovaj način, cijela je Hrvatska čula za Garešnicu i DV Maslačak koji je osvojio je prvo mjesto u kategoriji manjih gradova za najljepši vrtić, drugo mjesto u cjelokupnom izboru svih prijavljenih vrtića za najljepši vrtić te treće mjesto po izboru stručnog žirija za najbolji vrtić – kazao je Dalibor Weiser, ravantelj DV Maslačak te je dodao.

Ponosni smo

-Iznimno sam ponosan i možemo biti sretni i ponosni za tako dobar plasman. Zahvaljujem se u ime Grada Garešnice, vrtića, svoje osobno ime te ime svih djelatnika DV Maslačak Garešnica na dijeljenju objava, lajkanju, podršci i zajedničkim snagama bez kojih ovaj vrtić ne bi dostigao uvjerljivo tako zavidno mjesto. Za grad Garešnicu i vrtić Maslačak ovim natječajem čulo je više od 50 tisuća Facebook korisnika, dok je objavu lajkalo više od 4.700 ljudi. Zajedničkim snagama ulažemo u zadovoljstvo djece, djelatnika i roditelja našeg vrtića.  Sada smo dokazali da i tako mali grad i vrtić mogu zajedničkim radom pokazati koliko su zapravo veliki. Ovo nam je poticaj da dalje napredujemo, ponosno je izjavio Dalibor Weiser, ravnatelj DV Maslačak.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!