Petoro djece završilo u bjelovarskoj bolnici s teškim tjelesnim ozljedama!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Jučer je petero djece primljeno u bjelovarsku bolnicu “dr. Anđelko Višić” zbog teških ozljeda zadobivenih u prometnim nesrećama, izvijestila je policija. U petak, 21. lipnja, oko 15.45 sati, dijete koje zbog svoje starosne dobi nije smjelo upravljati “vozilom registriranim kao traktor”, tim je vozilo prevozilo još dvoje djece kroz naselje Bulinac u blizini Bjelovara.

Zbog neprilagođene brzine, vozilo je sletjelo s ceste i udarilo u betonski most, pri čemu su sva tri djeteta zadobila teške ozljede i zadržani su na liječenju u Općoj bolnici “dr. Anđelko Višić” Bjelovar.

Istog dana, u 20.35 sati, 21-godišnji vozač automobila nije se zaustavio na pješačkom prijelazu u centru Bjelovara i udario je dijete koje je prelazilo cestu. Pješakinja je zadobila teške ozljede i prevezena je u bjelovarsku bolnicu, a vozač će biti kazneno prijavljen. Oko 21.35 sati, dijete je, vozeći električni romobil bez kacige, izgubilo kontrolu i palo na kolnik u Zagorskoj ulici. Zadobilo je teške ozljede glave i prevezeno je u bolnicu. Prema djetetu koje je u dobi mlađeg maloljetnika bit će proveden prekršajni postupak.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!