Nagrada za cjelodnevnu nastavu: Ova općinska škola uskoro će biti najopremljenija u županiji

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKI GRĐEVAC – Osnovna škola Mate Lovraka u Velikom Grđevcu uskoro će postati vjerojatno najopremljenija škola u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Jedina škola s cjelodnevnom nastavom ovoga puta nagrađena je nabavkom opreme za opremanje kabineta, učionica i kompletnog prostora škole u vrijednosti od čak 78 tisuća eura (uključujući PDV).

Škola je tijekom godine već nabavila specijaliziranu opremu za provedbu izvannastavnih aktivnosti u iznosu od 40 tisuća eura, a ugovoreni su i radovi na matičnoj školi koji bi uskoro trebali započeti.

Ovim ulaganjem u opremu završava se niz provedenih nabava radova i opreme temeljem sporazuma između resornog ministarstva, županije i škole koji su obuhvatili rekonstrukciju i opremanje kuhinje i blagovaonice, nabavu kombi vozila, radove na adaptaciji školskih prostora i nabavu opreme.

Bjelovarsko-bilogorska županija upravo je raspisala javni natječaj koji je podijeljen u pet kategorija: nabavku novih školskih stolica i klupa, namještaja, opreme za kabinet kemije, klima uređaja te opreme za igralište. Javno otvaranje ponuda zakazano je sredinom idućeg mjeseca, a tada će se ujedno vidjeti i hoće li planirani budžet biti premašen.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!