[VIDEO] Poznati Britanac komentirao Bjelovar. Fakultet, geotermalni potencijal, IT sektor samo su dio pozitivnih dojmova

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Sve poznatiji Britanac na našim prostorima, Paul Bradbury, vlasnik najvećeg “news” portala na engleskom u Hrvatskoj, koji je Lijepu našu prije 20-ak godina odabrao za svoju drugu domovinu, nedavno je boravio u Bjelovaru. Svoje dojmove i viđenje razvoja grada pretočio je u 12-ominutni video u kojem je pojasnio zašto je Bjelovar danas jedna od najboljih priča u Hrvatskoj.

– Ima li pozitivnih vijesti istočno od Zagreba? Jedna od najinspirativnijih priča o pozitivnoj promjeni na koju sam naišao na svojim putovanjima diljem zemlje, nalazi se 80 kilometara istočno od Zagreba, s kojim će uskoro biti povezan autocestom za svega 40 minuta vožnje. Kako je Bjelovar danas jedna od najboljih priča dokazuje financiranje iz EU fondova, tvrtke koje dolaze u grad te 97 posto zaposlenih nakon završetka studija, napisao je Bradbury uz objavu videa pod nazivom “When the glass is half full – 10 ways Bjelovar is improving”, što u prijevodu znači “Kada je čaša napola puna – deset načina na koje Bjelovar napreduje”.

Video u cijelosti možete pogledati na službenoj Facebook stranici Paula Bradburyja.

 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!