Naoružajte se strpljenjem, dvije prometne žile kucavice zatvaraju se do jeseni

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Sljedeća dva mjeseca, a vjerojatno i koji mjesec dulje, za promet su zatvorene dvije gradske ‘žile kucavice’ u centru grada. Zbog izmjene vodovodnih i kanalizacijskih cijevi, u Ulici Ante Trumbića i Andrije Kačića Miošića zatvorene su sljedećih 60 dana, a ako ti radovi uspiju završiti na vrijeme, ulice će se asfaltirati, a to je također posao koji će potrajati.

Na današnjoj tiskovnoj konferenciji povodom otvaranja gradilišta direktor Vodnih usluga Ivan Ivančić napomenuo je da će Miošićeva biti zatvorena u etapama, a ne kompletna odjednom, što će barem donekle olakšati prometne muke Bjelovarčana.

Uz Trumbićevu i Miošićevu, kopa se u Gubčevoj, no u toj ulici promet je manjeg intenziteta, a dodatni plus je što su počeli školski praznici pa više nema dolazaka i odlazaka u školu.

Radovi u sve tri spomenute ulice, kada se zbroji izmjena kanalizacijske i vodovodne infrastrukture te asfaltiranje, iznose oko milijun eura, pohvalio se zamjenik gradonačelnika Igor Brajdić dodavši da se „podzemni” radovi financiraju iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!