Kamere pomogle u identifikaciji lopova koji su opljačkali zlatarnu u centru Bjelovara. Stižu dodatne, evo gdje sve…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Policija je otkrila i uhitila 26-godišnjaka koji je 29. lipnja opljačkao zlatarnu u centru Bjelovara o čemu je Klikni.hr prvi izvijestio. 

Veliku ulogu u svemu su imale nedavno postavljene kamere na korzu oko kojih su se ‘lomila koplja’ – treba li ih postaviti ili ne. O tome se oglasio i Igor Brajdić, zamjenik gradonačelnika Bjelovara.

– Nažalost, na strašnom primjeru pljačke zlatarne u centru Bjelovara sada vidimo koliko postavljene kamere znače. Naime, prije svega, zahvaljujući dobroj reakciji MUP-a, ali i uz pomoć gradskih kamera počinitelji su u kratkom roku uhićeni. Sjetimo se samo i Adventa kada je zapaljen tepison na paviljonu, a zahvaljujući kamerama počinitelj je vrlo brzo otkriven. Zbog toga, u dogovoru s MUP-om koji će imati pristup videonadzoru od 0-24, postavljamo 15. srpnja kamere na sve glavne pravce ulaska i izlaska iz grada. Bjelovar je siguran, miran i čist grad uvijek bio i takav treba ostati. Kamere ne služe za nadzor građana, već isključivo za ovakve iznimne situacije kako se uopće više ne bi događale. Kamere će postaviti tvrtka Altech koja ih je postavljala i na korzu – kazao je Brajdić


PODIJELI S PRIJATELJIMA!