Silvio Ivandija novi trener RK Bjelovar: ‘Idemo odmah žestoko raditi’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Rukometni klub Bjelovar za novog trenera potpisao je veliko ime. Naime, Silvio Ivandija novi je šef svlačionice bjelovarskog rukometnog kluba. Ivandija je bio igrač nekadašnjeg prvaka Europe Badela iz Zagreba, a s reprezentacijom Hrvatske osvojio je zlato na Mediteranskim igrama. Ivandija je bio i trener PPD Zagreba, kadetske reprezentacije Hrvatske s kojom je osvojio naslova prvaka Europe, a i posljednji angažman u Sesvetama mu je bio iznimno uspješan. 

Predsjednik kluba Dario Kudumija iznimno je zadovoljan što je takvo trenersko ime došlo u klub te je istaknuo da će se klub uz tako iskusnog i stručnog trenera fokusirati na mlade domaće igrače i na školu rukometa. 

Gdje god sam radio napravio sam rezultat

-Drago mi je da sam došao u ovaj klub na poziv predsjednika Kudumije i ostalih članova. Prepoznao sam projekt koji bi se mogao kroz jedan kraći period ostvariti. Znači da stvarno zapnemo i da ako ne odmah, onda kroz dvije sezone s mladim dečkima uđemo u Premijer ligu. Gdje god sam radio i došao, odmah sam napravio rezultat i pokušat ću to i ovdje napraviti – kazao je Ivandija te je dodao. 

-Pripreme počinju 6. kolovoza, a prvenstvo 14. rujna. Mislim da  imamo dobar raspored na početku, od prve četiri tekme tri igramo doma. Dakle, moramo se posložiti, vidjeti odmah na početku koji su dometi pojedinih igrača, gdje se najbolje osjećaju, a onda se po tome ravnati i naravno sve uz veliki radi i trud, kako igrača tako i nas svih od mene, do predsjednika Kudumije, Lamze, Habe i ostalih iz kluba – kazao je Ivandija. 

Pripremni turniri

Miroslav Habijanec i Davor Lamza najavili su dva turnira koja klub organizira. 

-Nastavit će se tradicionalni turnir Vladimir Smiljić – Babura. Doći će klubovi Banja Luka, Gorica, Sisak i naravno mi kao domaćini. Turnir će biti održan 31. klolovoza i 1. rujna – kazao je Habijanec. 

Davor Lamza najavio je ovogodišnji Bjelovarski kesizubac. 

-Dolazi nam 8. bjelovarski kesizubac. Turnir se puni odlično, uvijek dolaze odlične ekipe. Doći će nam gosti i iz Banja Luke i Slovenije i bit će to zaista odličan turnir – kazao je Lamza.  

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!