Ela Naranđa potvrdila da je zovu, ali…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Nezavisni političari na ovim lokalnim izborima posebno su tražena ‘roba’. Upravo bi nezavisni načelnici trebali biti glavni adut na listi koju za Županijsku skupštinu spremna prvo čovjek HSLS-a Dario Hrebak, a ništa manje zanimljiviji velikim igračima nisu ni nezavisni vijećnici. To se može zaključiti iz onoga što nam ovih dana priča Ela Naranđa, bjelovarska vijećnica koja je u Vijeće na prošlim izborima ušla na listi SDP-a, no 2018. je istupila iz te stranke te u vijeću nastavila djelovati nezavisno. I to poprilično revno, gotovo da nema sjednice vijeća na kojem se ne čuje njezin glas. Vjerojatno je to jedan od razloga zbog kojeg je ovih dana ‘vrbuju’ stranke.

-Istina, imala sam nekoliko poziva i upita s ljevice i iz centra, no to su bili samo razgovori i ništa konkretno nismo dogovarali – kaže Naranđa, otkrivajući kako je jedna od opcija i da na izbore izađe s vlastitom listom za Gradsko vijeće.

-Imam neka imena, ali to još nije finalna odluka, već samo ideja o kojoj razmišljam – kaže Naranđa, dodajući kako je neupitno da u izbornu utrku ulazi, a hoće li to biti samostalno ili uz potporu neke stranke, trebalo bi se znati kroz dva do tri tjedna. Otkrila nam je i kako je u stalom kontaktu s mlađim kolegama iz bivše stranke, no potencijalnu potporu SDP-a kandidatkinji za gradonačelnicu iz Centra Danijeli Hajdinjak Prihić nije željela komentirati, s obzirom da se poruke iz SDP-a o tome hoće li do podrške doći ili ne, kaže, mijenjaju svako malo.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!