Bišćan: I kao gradonačelnik ću se zalagati za ravnopravnost žena!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Bjelovara Zoran Bišćan čestitao je sugrađankama Međunarodni dan žena. Čestitku prenosimo u nastavku.

Na Međunarodni dan žena ističemo pozitivnu ulogu žena u društvu. To je dan kada žene stavljamo u fokus društvenih događanja, ali to je dan kada bismo se trebali  posvetiti pravima žena i njihovom položaju u društvu. To je dan kada naglašavamo nužnost provođenja ravnopravnosti, ne samo deklarativno nego stvarno.

Proaktivnim djelovanjem već kod mlađih generacija žena nužno je poticati važnost obrazovanja i njihovu ravnopravnu ulogu u stvaranju pozitivne gospodarske slike na našim područjima.

Danas, želim posebno zahvaliti svim hrabrim ženama koje su dale i daju doprinos u borbi protiv panedemije izazvane koronavirusom riskirajući i žrtvujući svoje zdravlje kao i zdravlje svojih obitelji. Njihova uloga je neprocjenjiva. Hvala im. 

Kao budući gradonačelnik u svom radu zalagat ću se za ravnopravnost žena u društvenom političkom i obiteljskom životu, te za zaštitu žena od obiteljskog i spolnog nasilja.

Samo tako možemo graditi snažno društvo, snažan grad i snažne obitelji.

Drage sugrađanke želim Vam sretan Međunarodni dan žena!


PODIJELI S PRIJATELJIMA!