Frčo: Dobro je što je vodstvo GO SDP-a raspušteno, to je prilika za novi početak!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – O situaciji u bjelovarskom SDP-u koji još uvijek muku muči oko definiranja plana za izlazak na lokalne izbore i koji još uvijek nije donio odluku hoće li ići s vlastitim kandidatom za gradonačelnika ili će podržati Danijelu Hajdinjak Prihić (Centar), oglasila se i SDP-ova kandidatkinja za županicu Sandra Frčo. U priopćenju za medije Frčo navodi kako je činjenica da je situacija u bjelovarskoj organizaciji kritična zbog „višegodišnjeg neslaganja, podjela te osobnih animoziteta dijela vodstva“, no drži kako je SDP i dalje najjača oporbena stranka lijevog centra. Raspuštanje vodstva drži dobrim rješenjem i prilikom da se organizacija ponovno aktivira kroz angažman mladih ljudi, neopterećenih podjelama.

-SDP Bjelovar treba konstruktivno djelovati u gradskom vijeću Bjelovara tako da će svaki dobar projekt, a uvijek ih ima, bez obzira tko ga predlaže podržati. Isto kao će svaki loš i štetan prijedlog ili projekt argumentirano osuđivati i protiviti mu se. Kvalitetno vijeće s kvalitetnim vijećnicima garancija su boljeg i pažljivijeg upravljanja našim zajedničkim novcem od strane izvršne vlasti.

I SDP Bjelovar će to u narednom mandatu sigurno biti. Kako je to rekao predsjednik SDP Hrvatske g. Peđa Grbin SDP, Bjelovar će na izbore izaći sa svojom listom za gradsko vijeće Bjelovara za koju sam uvjerena da će sadržavati mnoga nova kvalitetna imena. To je naš prioritet u narednih mjesec dana.

S obzirom da sam i sama Bjelovarčanka i SDP Bjelovar je moja matična organizacija odlučila sam se maksimalno angažirati i pomoći na svaki mogući način svojim znanjem i iskustvom jer sam uvjerena da postoji značajan broj stanovnika Bjelovara kojima je socijaldemokracija opredjeljenje te ih i ovim putem pozivam da se aktivno uključe u novi bjelovarski SDP s novim ljudima i novim mogućnostima – poručila je Frčo, dodajući kako se u stranci intenzivno razgovara i o kandidatu za gradonačelnika Bjelovara te da bi odluka trebala biti donesena uskoro.

-Na lokalne izbore u našoj županiji i svim gradovima izlazimo sa zajedničkim sloganom „Novi ljudi, nove mogućnosti“ i mislim da to dovoljno govori o smjeru kojim ćemo se kretati sljedeće četiri godine. Uvjerena sam da će to prepoznati naši birači ali i žitelji županije, gradova i općina – kaže Frčo.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!