SDP-ova magistra ekonomije za bjelovarsku gradonačelnicu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Riješena je još jedna predizborna enigma: SDP donio je odluku o kandidaturi Antonete Đokić za gradonačelnicu Grada Bjelovara.

Antoneta Đokić je odrasla i školovala se u Bjelovaru. Magistra je ekonomije i već 14 godina radi u Gimnaziji Bjelovar gdje je i voditelj računovodstva. Izuzetno je dobro upoznata sa segmentom rada u javnim finacijama, priopćeno je iz SDP-a.

SDP u Bjelovaru izlazi na izbore samostalno pod sloganom „Novi ljudi, nove mogućnosti”, a zalagati će se za :

  1. Kvalitetan život starijih građana Bjelovara kroz subvencioniranje javnog prijevoza te izgradnju dodatnih smještajnih kapaciteta i podizanje kvalitete sadržaja u Domu za starije.
  2. Za sudjelovanje grada Bjelovara u osnivanju Javne Ustanove „Poljoprivredna zadruga” kroz koju se želi postići veća konkurentnost naših poljoprivrednika te im osigurati što povoljnije uvjete nabave roba i plasmana njihovih proizvoda kao i kontinuirana besplatna edukacija.
  3. Osnivanje Centra za mlade koji bi našim mladima trebao osigurati prostor i sredstava da se kreativno izražavaju kroz projekte i događaje. U suradnji sa gradskim ustanovama Centar za mlade treba biti mjesto organiziranja kvalitetnih sadržaja koji su predmet interesa za mlade. Centar za mlade trebaju voditi mladi i njihove udruge.

Uz zalaganje za vlastite ciljeve i projekte SDP Bjelovar će u gradskom vijeću konstruktivano djelovati podržavajući svaki dobar projekt, a argumentirano kritizirati i suprotavljati se svakom lošem i štetanom prijedlogu, stoji u priopćenju koje su supotpisali povjerenik ŽO SDP BBŽ Damir Đuran i povjerenik GO SDP Bjelovar Stjepan Prstec.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!