Zlomislić želi u Gradsko vijeće Bjelovara kao običan čovjek iz naroda

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Ne može me se uplašiti, ne može me se kupiti i ne bojim se života, ključne su poruke Vinka Zlomislića, političkog veterana koji je s vlastitom listom odlučio krenuti u izbore za bjelovarsko gradsko vijeće.

-Brinem se o djetetu s posebnim potrebama 24 sata dnevno i ništa mi nije teško pa tako ni u politici, javnim poslovima, kaže Vinko. I nakon preživljenog moždanog udara nije se odlučio za mirovinu već se odlučio raditi.

Zlomislić je agronom po zanimanju, u Njemačkoj je također studirao gdje je zaslužio diplomu o znanju tog jezika pa je uslijed nestašice nastavnog kadra predavao baš njemački jezik. Upravo su mu bivši učenici najviše na listi, a i glasove brojnih generacija koje je učio računa na ovim izborima. Listu uz njih čine i branitelji, klijenti s posla u osiguranju, pripadnici manjina (Romi), osobe s cijelog područja Grada. Za sebe kaže da je čovjek iz naroda.

-U Mjesnoj zajednici Klokočevac sam vidio da se ništa ne događa i odlučio sam se aktivno uključiti za dobrobit svih građana, poručuje Zlomislić dodajući kako će se odreći vijećničke naknade ako bude izabran u Vijeće.

Bio je jedan od prvih članova Hrvatske demokratske zajednice, sudjelovao je u prvoj demokratski izabranoj vlasti, ali je istupio iz stranke 2009.

Glavni su mu ciljevi promjene u poljoprivrednoj i socijalnoj politici. Zauzima se pomoći onima kojima je to stvarno potrebno. Smatra kako je davanje novca vlasnicima zemlje pogrešno jer takvi poljoprivrednici nikome ne trebaju polagati račune, što su i koliko proizveli te jesu li prodali svoje proizvode.

U socijalnoj politici zauzima se za naknade samo onima koji nisu radno sposobni.

Vinko Zlomislić sa svojom neovisnom listom želi se testirati na izborima, vidjeti ima li mjesta za pojedince koji nisu vezani ni na jednu stranku. O gradonačelniku Hrebaku ima samo riječi hvale, ali je svjestan da mnoge poteze ne može povući bez potpore HDZ-a. Između mnogih stvari i to želi promijeniti, a u kampanju kreće sa sloganom: “Glasujte ZA jer učo Zlomislić ima svoje ja”.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!