Hajdinjak Prihić sa svojom profesoricom Hribljan udružila snage

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Gotovo mjesec dana nakon isticanja kandidature za gradonačelnicu Bjelovara, Danijela Hajdinjak Prihić, potpredsjednica stranke Centar, počela je otkrivati koalicijske karte. Njena desna ruka će joj kao kandidatkinja za zamjenicu biti potpredsjednica Demokrata Bojana Hribljan.

-Počašćena sam jer je danas ovdje uz mene osoba koju izuzetno cijenim. Riječ je o Bojani Hribljan koja je bila moja profesorica u osnovnoškolskim danima. Ne mogu vam sada reći koliko mi znači njena podrška – rekla je Hajdinjak Prihić.

Na novinarsko pitanje koja je kompatibilnost programa, Hajdinjak Prihić je tek šturo odgovorila kako je naglasak na mladima koji su srž programa. Kompatibilnosti je, kaže, više, ali s predstavljanjem programa tek kreću. Rječitija je bila Hribljan koja je naglasila kako vjeruje u mlade ljude i nove snage koje su potrebne Bjelovaru. Zalažu se, kaže, za iste stvari, za to da se Bjelovaru vrati osmijeh i prepoznatljivost i da se posveti politici koja će cijeniti izvrsnost, a ne lažnu transparentnost.

-Zalagat ćemo se prije svega da na položaje dolaze ljudi prema svojoj sposobnosti i izvrsnosti – najavila je Hribljan i naglasila kako vjeruje u Danijelu Hajdinjak Prihić i kako iza nje stoji.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!