Preminuo bjelovarski pročelnik Ivica Markovinović

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Nakon duge i teške bolesti, danas je preminuo Ivica Markovinović, pročelnik Upravnog odjela odjela za komunalne djelatnosti i prostorno uređenje Grada Bjelovara. Godinma je predano radio svoj posao te stajao iza važnih gradskih projekata, a bio je i jedan od inicijatora Termi Bjelovar, koje bi trebale biti jedan od najvećih projekata u novijoj bjelovarskoj povijesti. Od pročelnika se na društvenim mrežama oprostio i bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak.

Ivica je bio entuzijast, vizionar, čovjek ogromne radne energije i začetnik ideje o Bjelovaru kao energetski neovisnom gradu. Čovjek koji je vjerovao u geotermalni potencijal našeg grada i koji me zarazio idejom da Bjelovar treba imati svoje toplice. Taj svoj žar, energiju i ideju prenio je i na mene i druge naše suradnike. Ivice, silno ćeš nam nedostajati, a tvoje snove, vizije i ideje, obećajem ti, pretvorit ćemo u djelo. Počivao u miru Božjem! – napisao je Hrebak.
Komemoracija za pročelnika Markovinovića održat će se u utorak u Gradskoj upravi, a istog dana bit će održana i sahrana.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!