Bajsovi i HNS-ovi vijećnici podržavaju ključne Hrebakove projekte

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Oporbeni gradski vijećnici Damir Bajs Nezavisne liste i Hrvatske narodne stranke će na vjerojatno posljednjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Bjelovara u ovom sazivu podržati dio točaka dnevnog reda kao i na proračunskoj sjednici Grada Bjelovara kada su podržali proračun za 2021. godinu, a time i kapitalne projekte Grada i to: Terme Bjelovar, izgradnju nogometnog stadiona I. i II. faza, uređenje atletske staze, kupnju zemljišta za izgradnju VI. Osnovne škole te uređenje Poslovne zone Jug i drugo, priopćeno je iz te stranke.

To znači da će vijećnici Damir Bajs Nezavisne liste i HNS-a na sutrašnjoj sjednici Gradskog vijeća podržati i prve izmjene i dopune proračuna Grada Bjelovara za 2021. godinu te odluke za dugoročne financijske kredite i to kredit za izgradnju atletske staze te još jedan kredit za otkup zemljišta za potrebe izgradnje i razvoja osnovnoškolskog obrazovanja, kao što su i zadnji puta podržali i kreditno zaduženje za izgradnju nogometnog stadiona.

Oporbeni vijećnici time podržavaju gradske projekte i omogućuju da se obistine najave o početku gradnje Termi Bjelovar, izgradnje nogometnog stadiona s atletskom stazom kao i izgradnje VI. Osnovne škole i da se barem dio toga ostvari u ovom mandatu. (ri)


PODIJELI S PRIJATELJIMA!