Mi smo s građanima posljednje četiri godine

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Predizborne subote su rezervirane za političke aktivnosti na tržnici, a današnje subotnje prijepodne je upravo za to iskoristio i HSLS koji je uz druženje s građanima prikupljao i potpise. Dario Hrebak koji ide po još jedan gradonačelnički mandat ističe kako ih je prikupio i više nego dovoljno, sada ima oko 2.500, a kako potpisi još pristižu očekuje da će ih imati više od tri tisuće i to unatoč pandemijskim uvjetima prikupljanja potpisa. Aktivni su bili volonteri i simpatizeri liberala.

-S obiteljima i prijateljima svatko može prikupiti desetak potpisa, to su praktički dvije ili tri kuće. Jako smo striktno pazili na to i rekli smo ljudima da ne obilaze dvadeset kuća već svoje radne kolege i na taj smo način uspjeli prikupiti dovoljan broj potpisa – rekao je Hrebak i najavio da će ih predati početkom idućeg tjedna.

Danas su se došli družiti s građanima na tržnicu kako oni ne bi mislili da su bahati i da to izbjegavaju, ali zbog epidemiološke situacije to, najavljuju, više neće raditi na taj način. Uostalom, oni su u kontaktu s građanima, kažu, cijeli mandat.

-Mi smo našu priču pričali četiri godine, družili se s građanima i rješavali probleme od ruralnih dijelova gdje smo asfaltirali ceste koje do sada nisu bile asfaltirane, nasipavali šumske i poljske putove da ljudi mogu s traktorima na polje do centra grada u kojem smo željeli postići urban i moderan grad 21. stoljeća – naglasio je kandidat za zamjenika gradonačelnika Igor Brajdić.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!