I Hajdinjak Prihić i Medved su spremni za promjene

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Centar je mlada stranka, ali vodimo politiku s puno srca i znamo da ovaj grad može puno bolje, poručila je kod predaje kandidature Centrova kandidatkinja za bjelovarsku gradonačelnicu Danijela Hajdinjak Prihić. Uz nju i uz kandidatkinju za njezinu zamjenicu Bojanu Hribljan su bili i članovi i članice liste za vijeće kod čijeg se kreiranja, ističe Hajdinjak Prihić, vodila kvalitetom ljudi. U druženju s građanima je, kaže, primijetila koliko su razočarani.

-Razočarani su trenutnim stanjem u gradu i to je ono što me zaista zamislilo, ali svjesna sam da sve dok postoji ekonomska nestabilnost i dok ljudi nisu sigurni u vlastitu egzistenciju u principu ne možemo misliti na druge stvari i druge ljude – smatra kandidatkinja Centra i Demokrata za gradonačelnicu.

Bez puno truda je, kaže, prikupila 1208 potpisa. 1337 potpisa ie prikupio kandidat Domovinskog pokreta za gradonačelnika Bjelovara Dražen Medved koji je dovoljno potpisa prikupio još u četvrtak, ali ih je s kandidatom za zamjenika Mateom Horvatom nastavio prikupljati do nedjelje kako bi razgovarao s građanima, rekao je Medved pri predaji kandidature. I on drži da Bjelovar mora bolje.

-Meni puno ne znači uređeni park, šetnica uz Bjelovacku i uređen Dom kulture ako naša djeca u prigradskim naseljima još uvijek do škole hodaju cestom, ako se mještani prigradskih naselja ne mogu priključiti na vodovod jer im je to preskupo, ako Trojstvenom ulicom prolaze kamioni i njima pucaju kuće – poručuje Medved koji drži da to mora biti prioritet.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!