Nastavljeno masovno cijepljenje u Bjelovaru

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – U Dvorani europskih prvaka u Bjelovaru danas je organizirano masovno cijepljenje protiv koronavirusa. Na cijepljenje je u Bjelovaru pozvano čak 510 građana a čini se da zasad sve ide po planu. Gospođa Ivanka Petreković rekla nam je da se odbila cijepiti AstraZenecom te da je čekala Pfizerovo cjepivo po preporuci medicinskih sestara koje poznaje.

– Suprug i sin su mi invalidi. Nismo bili bolesni i željeli smo se cijepiti da budemo sigurni. Čekali smo Pfizerovo cjepivo jer zbog supruga koji je onkološki bolesnik i mojih vena nismo željeli AstraZenecino cjepivo. Sin bi stalno išao negdje, no ja se bojim zbog cijele ove situacije – kaže.

Gospodin Ivan Svetec vrlo je brzo stigao na red. Naime, njegova ga je liječnica jučer naručila na cijepljenje. Cijepiti se pokušao ranije dok nije bilo cjepiva, no sada kada je stiglo odmah su ga zvali. Ne zna koje će cjepivo dobiti.

– Ne znam nit’ me briga, samo nek’ me cijepe. Svejedno mi je, supruga radi u Umagu i ona je cijepljena AstraZenecom. Ako mi se lampica ugasi, ugasit će se iovako ionako. Bitno mi je da se cijepim jer hodam posvuda, a imam i petero unučadi pa sam jedva dočekao da me pozovu na cijepljenje – smije se.

Podsjetimo, Bjelovarsko-bilogorska županija pri vrhu je po procijepljenosti stanovništva, a ovom se akcijom planira dodatno poboljšati ta statistika. Sutra je 510 građana pozvano i na cijepljenje u školsko-sportsku dvoranu u Čazmi.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!