Ne zanima me saborska fotelja

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Priča o Bjelovaru kao predgrađu Zagreba i život na dvije adrese nije rješenje, poručio je na predstavljanju programa kandidat HDZ-a za gradonačelnika Bjelovara Zoran Bišćan. Kako bi mladima dao priliku najavljuje otvaranje novih radnih mjesta, ali i smanjenje cijene vrtića na 350 kuna, utrostručenje naknade za novorođenčad na tri tisuće kuna, davanje stambenih potpora mladim obiteljima, gradnju vrtića u Hrgovljanima i Šeste osnovne škole u Bjelovaru. Osvrnuo se i na energetsku obnovu škola koja, kaže, nije dovoljna ako je unutrašnjost trošna.

-Prije nekoliko dana bio sam u Ždralovima i čuo da se unutrašnjost njihove škole doslovno raspada. Danas pred vama želim naglasiti da neću dopustiti da škole budu samo lijepe fasade, a da su djeca u njima nesigurna – poručio je okupljenima Bišćan.

Obećao je HDZ-ov gradonačelnički kandidat i božićnice i uskrsnice za umirovljenike s mirovinama do dvije tisuće kuna, rješavanje prometnih gužvi, a zaboravili, kažu, nisu niti na poljoprivredu.

-Važna mjera će biti okrupnjavanje poljoprivrednog zemljišta i davanje prednosti zakupa proizvođačima s ovog područja. Oživjet ćemo Bjelovarski vrt, a posebnu pažnju ćemo posvetiti ekološkoj proizvodnji i preradi – iznio je agrarni plan kandidat za zamjenika Nenad Martinovski.

Prioritet će biti i zeleno gospodarenje i promocija bicikla kao prijevoznog sredstva kroz izgradnju biciklističkih staza jer žele, poručuju Bišćan i Martinovski, kreirati Bjelovar kao mali europski grad, a Bišćan obećava i da će se posvetiti isključivo Bjelovaru jer ga nacionalna politika i saborska fotelja ne zanimaju.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!