Hrebak slavio na rubu suza, pljesak dobio i čestitar Marko Marušić

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Hvala Bjelovarčankama i Bjelovarčanima, svim stanovnicima Bjelovarsko-bilogorske županije. Ono što smo posljednje četiri godine pokazali u Bjelovaru, u narednom razdoblju preslikat ćemo na županiju – poručio je na rubu suza razgaljeni Dario Hrebak, dodajući kako nema vremena za slavlje i likovanje već da ovaj rezultat podrazumijeva veliku obvezu i odgovornost. Pozvao je i sve druge stranke koje žele doprinijeti napretku Bjelovara da se pridruže HSLS-u.

Hrebak je novi-stari gradonačelnik Bjelovara. Izabran je već u prvom krugu, prema trenutačnim podacima, osvojio je 67 posto glasova birača kojima je zahvalio na podršci. K tome, njegova lista za županijsku skupštinu osvojila je velik broj glasova te je trenutno treća snaga u županiji. Priznao je da nije očekivao takav trijumf.

Nakon obraćanja novinarima, održao je i dojmljiv govor pristašama koji su pristizali pod šator pobjednika ispod stranačkih prostorija. Dobio je veliki pljesak okupljenih.

Među čestitarima koji su svratili u Hrebakov stožer bio je kandidat HDZ-a i HSLS-a za župana Marko Marušić koji je također dočekan spontanim pljeskom. -Vrijeme je za promjene, za mlađe ljude koji znaju i žele raditi za opće dobro, rekao je Hrebak.

Nakon objave rezultata za Bjelovar i Županijsku skupštinu, Hrebaku je na pobjedi čestitao i HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Zoran Bišćan.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!