Polaznicima uručena uvjerenja o stručnom osposobljavanju

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Centar za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar dodijelio je diplome polaznicima nastavnog programa osposobljavanja za poslove Internet marketinga. Ovaj program sufinancirao je Hrvatski zavod za zapošljavanje s iznosom od 116 750 kuna. Jedan od polaznika programa bio je Bernard Kraljić koji nam je otkrio zašto se odlučio prijaviti na ovaj program.

– Odlučio sam se za ovaj program jer se radi o dobroj prilici za daljnji poslovni napredak, ali koristit će mi i privatno za stvari koje se danas svakodnevno rade u sferi digitalnog marketinga – navodi. Njegova kolegica, Helena Hendelja podijelila je svoje iskustvo.

– Proširila sam svoje znanje što se tiče internet marketinga jer se na fakultetu više uči teorija, a ovo će mi više značiti u praksi – otkriva. Ravnateljica Centra, Zvjezdana Galkowski sigurna je da će im ovaj program pomoći u daljnjem radu.

– Polaznici su stekli znanja koja će im pomoći da, koristeći digitalnu tehnologiju, na najbolji mogući način plasiraju usluge i robe, ovisno o tome što je proizvod koji se nudi, ali isto tako i da koriste online alate kako bi što više doprli do ciljanih skupina – kaže. U grupi osposobljavanja za Internet marketing bilo je ukupno 15 polaznika, nezaposlenih osoba evidentiranih na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!