Četiri osobe napale ženu i nevjenčanog supruga i demolirali im automobil

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Na parkingu jednog bjelovarskog trgovačkog lanca trojica su muškaraca i jedna žena nasrnuli na ženu i njenog izvanbračnog supruga.

Cijela je situacija započela galamom. Četiri su napadača u dobi od 17 do 54 godine vikali na ženu, a potom je jedan od njih fizički nasrnuo na nju udarivši je rukama po predjelu glave. Nakon tog fizičkog nasrtaja muškarac je napao i njenog izvanbračnog supruga.

Nakon nasrtaja na par, krenuli su svoj bijes iskazivati na automobilu koji je u vlasništvu napadnute žene. Dvojica su muškaraca automobil udarali nogama, dok je jedan od njih isti udarao drvenom palicom.

Do dolaska policijskih službenika napadači su se udaljili s mjesta, a žena koja je imala vidljive fizičke ozlijede prevezena je u Opću bolnicu Bjelovar. Izvršenim očevidom utvrđeno je kako su na automobilu razbijena gotovo sva stakla, a velika su oštećenja utvrđena i na limariji.

Jedan od napadača kršio je obveznu samoizolaciju za što će neovisno o ovom događaju dobiti dodatan prekršajni nalog. Neovisno o tom kršenju samoizolacije, svim će napadačima biti uručen prekršajni nalog za narušavanje javnog reda i mira. Jedan od napadača, upravo ovaj koji je kršio samoizolaciju, danas je uhićen zbog sumnje u počinjenje kaznenog dijela prijetnje i oštećenja tuđe stvari.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!