Rekordna brojka od 1325 prodanih ulaznica u jednom danu!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Tek je prošao prvi ljetni mjesec, a bjelovarski bazeni već su oborili rekord. U utorak, 22. lipnja ukupno je prodano 1325 ulaznica dok je u 17 radnih dana na bazenima prodano preko 11 tisuća ulaznica. Veliki faktor, smatra predsjednik Bjelovarskog plivačkog kluba Marko Mihalinec, je nesnosna vrućina nakon koje najbolje paše kupanac u bazenu.

– Neočekivano je što smo već prošli brojku od 11 tisuća prodanih ulaznica, ogroman je to broj. Vjerujem da je to dokaz da su ljudi zadovoljni. Naši spasioci i djelatnici zaista stoje na usluzi svima. Vrućine su sigurno građane potaknule da pronađu osvježenje na našim bazenima – rekao je Mihalinec.

Podsjetimo, zbog epidemiološke situacije bili su primorani podići cijenu dnevne ulaznice za pet kuna. Točnije, s 10 na 15, odnosno s 15 na 20 kuna. No, čini se da to nimalo nije utjecalo na posjećenost. – Zbog uvedenih mjera, morali smo razinu klora podići na maksimalno dozvoljenu što, naravno, utječe na protok vode, filtraciju pa na koncu i potrošnju struje, režijske troškove. Isto tako, na bazenima je povećano i ljudstvo – navodi.

Kako je bilo i za očekivati, najveći ljubitelji bazeni i dalje su djeca. – Djeca nam najviše dolaze što se vidi i po prodanim ulaznicama. Mislim da je tome tako i zato što je ova godina doista specifična. Sport je bio praktično zatvoren od 1. studenog do 1. lipnja. Sa zadnjim danom škole otvorili smo svoja vrata, kako bazeni tako i plivački klub gdje također imamo rekordne brojke. Vjerujem da su djeca jedva čekala spojiti ljetne praznike i dolazak na bazen – kaže Mihalinec.

FOTO: FB Bazeni Bjelovar

Veliki plus bazena je i bogati program koji imaju u ponudi. – U sklopu Bjelovarskog kulturnog ljeta, četvrtkom od 20 sati imamo besplatne satove joge, također je tu i aqua aerobic srijedom od 20 sati. Uskoro će krenuti i dva puta tjedno plivanje – za one malo starije, ali pod nadzorom trenera. Tu je i naša redovita rekreacija, odbojka na pijesku, vaterpolo, obuka plivača te neplivača za djecu i odrasle. Nudimo zaista puno toga – zaključuje Mihalinec.

Ako želite pravi mali rajski odmor i uživanje, posjetite Gradske bazene Bjelovar. Rashladite se, opustite te izaberite nešto za sebe iz raznolikog programa.

 

FOTO: FB Bazeni Bjelovar

 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!