Brajdić traži razumijevanje, sve radimo za sljedećih 50 godina

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bjelovar je postao jedno veliko gradilište jer se gradi brza cesta prema Bjelovaru, kanalizacija u prigradskim naseljima Ždralovi, Križevačka cesta, Gudovac, Trojstveni Markovac, grade se dva stadiona u Ždralovima i Bjelovaru, započelo je izmuljivanje Bjelovacke vezano uz šetnicu, rekonstruiraju se ulice poput Ivanovčanske, don Frane Bulića, Stepinčeva, Lug, itd., objavio je na svom Facebook profilu Igor Brajdić, zamjenik bjelovarskog gradonačelnika.

Kako bismo koordinirali radove i kako nakon asfaltiranja ne bi bilo više kopanja, napravili smo zajednički sastanak sa HEP ODS Bjelovar, Gradskom plinarom, HT-om i Vodnim uslugama da budemo usklađeni. No, razumijem i ljude kada su nestrpljivi dinamikom radova i jedva čekaju da završe, a opet razumijem i ljude koji pitaju kada će kod njih biti započeti radovi, piše Brajdić.

Ipak, slažemo se da ako nešto nije izgrađeno 50 godina da je bolje da se sada napravi najbolje što je moguće jer je to za narednih 50 godina. Isto tako, ima jako puno privatnih investicija gospodarstvenika posebice u građevinskom sektoru pa je tako 2018. izdano 140 građevinskih dozvola, 2019., 184, 2020. 132, a za prvih šest mjeseci 2021., 98 građevinskih dozvola. Uvjeti nisu svugdje na terenu idealni što se tiče prostora, širine, itd.

Brajdić na kraju pohvaljuje i radnike koji rade po ovom vremenu na vrućem asfaltu i daju sve od sebe zajedno sa inženjerima, voditeljima gradilišta, projektantima i drugima kako bi naš Bjelovar bio što funkcionalniji i bolji!


PODIJELI S PRIJATELJIMA!