Stiže šest filmova u sklopu KMC Ljetnog kina

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Kulturni i multimedijski centar Bjelovar treću godinu za redom donosi besplatni filmski program u „KMC Ljetnom kinu“ u sklopu Bjelovarskog kulturnog ljeta. U  Boho parku od 25. do 30. srpnja Bjelovarčanima nude šest žanrovski različitih filmova za sve uzraste, tri animirana i tri igrana filma. Program  „KMC Ljetnog kina“ koncipiran je  kao presjek godišnjeg kino programa s blockbuster i europskim naslovima, od akcije, komedije, kriminalističkih do animiranih filmova.

Program otvaramo akcijskim krimićem Guya Ritchia „Gospoda“ s  Oscarovcem Matthew McConaughey,  koji jamči dobru zabavu.  Zabavit ćete se i gledajući francusku akcijsku komedija sa Danyjem Boonom, „Špijun lavljeg srca“. Film prati  psihologa koji je fasciniran svojim pacijentom,  koji tvrdi da je visoko obučeni međunarodni špijun, kodnog naziva Lav. Više od rečenice: „Oskarovci spremni za zezanciju“ nije potrebno za opis filma „Hollywoodska prevara“ u kojemu će vas nasmijati  Robert De Niro, Morgan Freeman, Tommy Lee Jones. Naravno posebna tri filma odabrali smo za najmlađu publiku. Animirani i  sinkronizirani „Playmobile film“, „Veliko putovanje“ i „Polarna avantura“, kao filmsko ljetno osvježenje,  idealni su za obiteljski izlazak u Boho park – poručuju iz KMC-a.

KMC program radi i ove godine  u suradnji s Gradom Bjelovarom i uz potporu HAVC-a. Više o filmovima pratite na Facebooku Kulturni i multimedijski centar Bjelovar.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!