Bilogora okom biciklista – blizu, bliže najbliže!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Kako spojiti ljubav prema prirodi, biciklizmu i fotografiji danas će u bjelovarskom Inkubatoru ideja otkriti Dražen Pleško i Ines Negro na predavanju “Bilogora okom biciklista – blizu, bliže, najbliže”. Predavanje je zakazano za 19 sati.

Ovi zaljubljenici u fotografiju svoje biciklističke vožnje  provode u prirodi snimajući te slikajući pejzaže, floru i faunu. Slika govori više od riječi, a to će posjetiteljima dokazati autorskim fotografijama i približiti im skrivene ljepote bilogorskog kraja. Iz ekstremne blizine, odnosno makro fotografijom, bilježe detalje prirodnih pojava, kukaca, biljaka, cvijeća i uzoraka koji zaintrigiraju njihovo oko na biciklističkim rutama.

Dražen i Ines prezentirat će i prednosti aktivnog bavljenja biciklizmom, predstaviti biciklističke staze, nezabilježene rute kroz šumu, krajolike i znamenitosti Bilogore te otkriti na koji je način to moguće spojiti sa pejzažnom i makro fotografijom.

SADRŽAJ PREDAVANJA:

  • uvodni dio – kratki film “Pedala laganini”
  • biciklizam i fotografija
  • bilogorskim stazama
  • pejzažna fotografija
  • makrofotografija

Ulaz je slobodan za sve zainteresirane, ali je zbog ograničenog broja sudionika, potrebna najava dolaska pozivom (043/243-534), mailom (office@inkubator-ideja.hr) ili porukom na Facebook ili Instagram stranici Inkubator ideja.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!