OZI kao sjajan bijeg od ekrana, kako za djecu tako i roditelje!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – I ove subote u središnjem bjelovarskom parku organizirane su Obiteljske zabavne igre – OZI, u sklopu Bjelovarskog kulturnog ljeta. Riječ je o igrama koje su namijenjene roditeljima i djeci kako bi se osjetilo zajedništvo te kako bi se ljudi zabavili, rekreirali i boravili na svježem zraku. Uz to, mogu se osvojiti i neke nagrade.

Svoju sreću u kretivno osmišljenim igrama danas su iskušale mama Dubravka Belačić i njezina kćer Klara. Veselje nisu skrivale, a obje ističu da im je bilo vrlo zabavno. – Mislim da je OZI odlična inicijativa jer se na taj način roditelji i djeca zbližavaju, zabavno je, djeca se natječu, kreću se, a na neki način odličan je to bijeg i od ekrana. Ima puno pozitivnih strana. Igre su kreativne i domišljate – poručila je Belačić.

Svake godine jedna od tema igara je razvrstavanje otpada kako bi se djeci podigla svijest o pravilnom gospodarenju otpadnom, no ima tu i kućnih poslove poput prostiranja i kupljenja rublja sa štrika te igre s loptama i obručima.

Do kraja srpnja je još samo jedna subota i zato 31. srpnja od 11 do 12 sati dođite u bjelovarski Boho park i uživajte u igri.

Mama Dubravka i kćer Klara

 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!