OZI za ovu godinu gotov, no već sljedeće moguć redizajn!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Obiteljske zabavne igre popularno zvane OZI ove su godine bile prosječno posjećene – tako je organizator i voditelj igara Mladen Medak Gaga komentirao popularno druženje roditelja i djece koje se održalo u sklopu Bjelovarskog kulturnog ljeta. Podsjetimo, radi se o igrama koje nastoje povezati roditelje i djecu kroz zabavu i rekreaciju, a uz to, svi koji sudjeluju kući ponesu i nagrade. U prosjeku su svake subote u srpnju bile po tri obitelji. Inače, više od četiri obitelji ni ne mogu se primiti za vrijeme održavanja igara što znači da je broj igrača bio zadovoljavajuć, navodi Medak.

– Nakon nekoliko godina koliko već provodimo obiteljske zabavne igre, smatram da je došao trenutak da za sljedeću godinu pripremimo jedan redizajn igara – navodi.


Cilj je, dodaje, da ih bude više te da igre budu još sadržajnije i zanimljivije. – Tako bismo povećali broj sponzora, a samim time i nagrade. Također, cijeli sistem igara bi se unaprijedio. Nakon nekoliko godina pokazalo se da igre imaju kamo ići. Vrijeme je da sljedeće godine OZI podignemo za stepenicu više – rekao je Medak. 

Sveobuhvatno gledano, na igrama su više sudjelovale mame, no prošle subote kada su održane zadnje igre ove godine, mame su samo gledale kako tate i mališani osvajaju nagrade. 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!