Festival najavljuje film o bendu čijih šest članica ima 450 godina!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR/VELIKO TROJSTVO – Organizatori DOKUarta pozivaju svoju vjernu publiku na 16. DOKUart pod zvijezdama, već tradicionalnu uvertiru u sam festival. Projekcija filma “Dream Team babe” održat će se u četvrtak, 26. kolovoza s početkom u 20 sati na izletištu Vrata Bilogore u Maglenči, a selektorica festivala Rada Šešić predstavit će kompletan program 16. izdanja festivala dokumentarnog filma koji je na rasporedu od 18. do 24. rujna u Kulturnom i multimedijskom centru Bjelovar.

Nakon što je u srpnju u bjelovarskom Boho parku održan prvi dio 16. izdanja DOKUarta, sve je bliže povratak u prirodno festivalsko okruženje odnosno u kino. Koji su to filmovi ove godine na programu, publika će saznati u četvrtak u prekrasnom ambijentu izletišta koje je već više godina i mjesto za najavu samog festivala. Ove godine na Vratima Bilogore prikazat će se film “Dream Team babe” bosansko – hercegovačke redateljice Lejle Zvizdić, simpatični dokumentarac o najstarijem ženskom bendu u Bosni i Hercegovini, vjerojatno i puno šire. Riječ je o bendu koji ima šest članica, baka koje zajedno imaju 450 godina, a publiku privlače nevjerojatnom energijom, radošću i veseljem.

-I ovaj dio festivalskog programa besplatan je za posjetitelje, a u slučaju lošeg vremena o promjeni termina bit ćete obaviješteni putem Facebook stranice Udruge DOKUart. Više detalja o ovom dijelu programa također možete pronaći na stranici Udruge DOKUart, čiju poveznicu vam šaljemo u prilogu – poručuju DOKUartovci.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!