Riba s kobasicama za uvjerljivo najgoru vožnju

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Turiranje motora, natjecateljsko uzbuđenje, teška odluka je li bolje alku gađati u sjedećem ili stajaćem položaju, a kod dijela i uz dilemu je li moguće gađati s pićem u drugoj ruci, djelić je atmosfere ovogodišnje BOK moto alke. Unatoč nervozi neki su uz pomoć iskusnih bjelovarskih bajkera gađali poput profesionalaca.

-U sridu! U sridu sam pogodila! Toliko mi se ruke tresu da nisam smjela ništa drugo pogoditi, ne mogu vjerovati i ne znam što ću dalje sa životom – uzbuđeno je kroz smijeh nakon uspješne vožnje rekla Sara Stanić, publici najpoznatija po ulozi u Crno-bijelom svijetu.

Ipak, kako i priliči bjelovarskoj glumačkoj moto alci puno je više bilo onih koji su se svojski trudili pogoditi – u ništa.

-Nek smo se Čile i ja dogovorili za pivo, a sve ostalo je nebitno – oduševljeno je nakon potpunog uspješnog promašaja rekao Domagoj Jakopović Ribafish.

Oduševljenje zbog promašaja ne treba čuditi jer posljednje mjesto donosi najbolju nagradu od svih, vijenac s kobasicama, a koliko se za njega vodila žestoka borba dovoljno govori to da se za posljednje mjesto pripetavalo, a snage su odmjerili Ribafish i domaći Tvrtko Hopek. No, organizatori su odlučili malo zapapriti, pa su strahujući da će pripetavanje trajati dovijeka jer će obojica ići na promašaj odlučili da će posljednji biti onaj koji u pripetavanju pogodi. Pobjedu i vijenac s kobasicama je odnio Domagoj Jakopović Ribafish na što je Hopek spremno rekao da je to i bio plan.

-Riba je jedan veliki gurman i roštiljdžija, pa sam mu kobasice drage volje prepustio jer će ih sada on morati ispeći – rekao je Hopek pravdajući činjenicu da je ostao praznih ruku.

Počasni gubitnik Domagoj Jakopović Ribafish pak tvrdi kako nije namjerno promašivao zbog čega je gotovo i diskvalificiran. To mu, uvjerava, nije bila taktika.

-Taktika je bila ne srušiti vozača. Ja inače ni bicikl ne vozim tako da mi je ovo s motorom bila velika stvar. Moj vozač Čile je dao sve od sebe, zažmirio nekoliko puta, jednom me alka čak pogodila u glavu, ali na kraju smo zasluženo osvojili zadnje mjesto – ponosno je rekao Ribafish.

Na drugom kraju je bila bjelovarska glumica Erna Rudnički koja je imala najoštrije oko i najmirniju ruku te osvojila prvo mjesto koje joj je ipak donijelo podvojene osjećaje.

-Jedne godine sam dobila kobasice, to je bilo taktika. Jednom sam bila prva, a sada mi je žao ovih ljudi koji su došli iz Zagreba, ali eto desilo se – rekla je pobjednica BOK moto alke Rudnički.

Drugo mjesto je pripalo motoalkaru Ivanu Ilekoviću, a treće Goranu Smoljanoviću. No, svi koji su dospjeli na postolje su ipak ostali u sjeni posljednjeg mjesta i vijenca s kobasicama koje je Ribafish na njihovu sreću obećao podijeliti.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!