Iz Knjižnog kluba najavljuju raspravu o ‘Ptici rugalici’ i posebna iznenađenja za posjetitelje

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Ljubitelji knjiga i čitanja nastavljaju s druženjima u Inkubatoru ideja. U četvrtak, 16. rujna u 19 sati održava se peti susret Knjižnog kluba moderatorice Marijane Dragičević, a na rasporedu je knjiga spisateljice Harper Lee „Ubiti pticu rugalicu“ .

Cilj kluba je omogućiti građanima da aktivno provode slobodno vrijeme sudjelujući u kvalitetnom kulturnom programu te im dati priliku da i sami izraze želju što i o čemu bi htjeli čitati. Na Knjižni klub dobro došli su i oni koji nisu uspjeli pročitati knjigu koja je odabrana za ovo druženje, ali i oni koji još nisu otkrili strast čitanja. Želimo da uz pozitivnu atmosferu koja vlada na susretima i Vi zavolite čitanje – poručuje Alenka Rogić, voditeljica Inkubatora ideja.

Ovoga puta posjetitelje Knjižnog kluba očekuju i p𝐨𝐬𝐞𝐛𝐧𝐞 𝐩𝐨𝐠𝐨𝐝𝐧𝐨𝐬𝐭𝐢.

-𝐏𝐨𝐯𝐨𝐝𝐨𝐦 četvrtog 𝐫𝐨đ𝐞𝐧𝐝𝐚𝐧𝐚 𝐤𝐮𝐥𝐭𝐧𝐚 𝐛𝐣𝐞𝐥𝐨𝐯𝐚𝐫𝐬𝐤𝐚 𝐤𝐧𝐣𝐢𝐳̌𝐚𝐫𝐚 „𝐊𝐧𝐣𝐢𝐠𝐢𝐜𝐚“, 𝐮𝐣𝐞𝐝𝐧𝐨 𝐢 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐧𝐞𝐫 𝐊𝐧𝐣𝐢𝐳̌𝐧𝐨𝐠 𝐤𝐥𝐮𝐛𝐚 𝐈𝐧𝐤𝐮𝐛𝐚𝐭𝐨𝐫𝐚 𝐢𝐝𝐞𝐣𝐚, 𝐩𝐨𝐬𝐣𝐞𝐭𝐢𝐭𝐞𝐥𝐣𝐢𝐦𝐚 𝐤𝐨𝐣𝐢 𝐮 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐚𝐤 𝐝𝐨đ𝐮 𝐧𝐚 𝐩𝐞𝐭𝐢 𝐬𝐮𝐬𝐫𝐞𝐭 𝐝𝐚𝐫𝐮𝐣𝐞 𝐤𝐮𝐩𝐨𝐧 𝐬𝐚 𝟏𝟎 posto 𝐩𝐨𝐩𝐮𝐬𝐭𝐚 𝐧𝐚 𝐬𝐯𝐞 𝐤𝐧𝐣𝐢𝐠𝐞 𝐤𝐨𝐣𝐞 𝐬𝐮 𝐮 𝐩𝐨𝐧𝐮𝐝𝐢. 𝐒𝐭𝐨𝐠𝐚 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐬𝐯𝐞 𝐤𝐧𝐣𝐢𝐠𝐨𝐥𝐣𝐮𝐩𝐜𝐞 𝐝𝐚 𝟏𝟔. 𝐫𝐮𝐣𝐧𝐚 𝐩𝐨𝐬𝐣𝐞𝐭𝐞 𝐈𝐧𝐤𝐮𝐛𝐚𝐭𝐨𝐫 𝐢𝐝𝐞𝐣𝐚 𝐤𝐨𝐣𝐢 𝐬𝐞 𝐧𝐚𝐥𝐚𝐳𝐢 𝐮 𝐔𝐥𝐢𝐜𝐢 𝐀𝐧𝐝𝐫𝐢𝐣𝐞 𝐌𝐨𝐡𝐨𝐫𝐨𝐯𝐢𝐜̌𝐢𝐜́𝐚 𝟓𝟗 𝐮 𝐁𝐣𝐞𝐥𝐨𝐯𝐚𝐫𝐮 𝐭𝐞 𝐨𝐬𝐭𝐯𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐨𝐬𝐞𝐛𝐧𝐞 𝐩𝐨𝐠𝐨𝐝𝐧𝐨𝐬𝐭𝐢 𝐮 𝐤𝐧𝐣𝐢𝐳̌𝐚𝐫𝐢 „𝐊𝐧𝐣𝐢𝐠𝐢𝐜𝐚“ – poručuju iz Kluba.

Ulaz je slobodan za sve zainteresirane, uz najavu dolaska pozivom (043/243-534), mailom (office@inkubator-ideja.hr) ili porukom na Facebook ili Instagram stranici Inkubator ideja.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!