Bjelovarski srednjoškolci praksu odradili u Malagi

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Turističko-ugostiteljska i prehrambena škola Bjelovar uspješno privodi kraju Erasmus+ projekt “Znanje je u modi!”. Naime, tijekom lipnja i srpnja, 16 učenika u pratnji svojih nastavnica obavilo je stručnu praksu u hotelima i putničkoj agenciji u Malagi u Španjolskoj.

U mobilnosti je sudjelovalo 9 učenika 2.a razrednog odjela: Mihovil Antolin, Sara Antolović, Karla Galir, Elena Jaušić, Gabriela Madžarević, Dorijan Makar, Nela Križić, Korina Novak i Filip Šimunović koji su svoju stručnu praksu obavili u 2 hotela u Malagi (hotel Centro Malaga i Soho hotel Malaga) gdje su dio poslova obavljali u sklopu hotelske recepcije (prijava i odjava gostiju, naplata računa, davanje informacija gostu) a dio u sklopu hotelskog domaćinstva (održavanje smještajnih jedinica).

Sudjelovalo je i 7 učenika 3.a razrednog odjela: Mia Lončar, Leonarda Blagojević, Nives Prpić, Anamarija Turina, Antonela Šalić, Klara Slivar i Mateo Peršin koji su stručnu praksu obavili u putničkoj agenciji Coeo Malaga Sl uglavnom u svojstvu turističkog vodiča pri čemu su detaljno upoznali ponudu Malage te je mogli predstaviti turistima.

Učenicima su u pratnji bile socijalna pedagoginja Tatjana Bedeković, psihologinja Vedrana Viljevac Barić te nastavnice Ana Špoljar, Rajka Marković i Slađana Vidačić.

Tekst pripremila: Ana Špoljar


PODIJELI S PRIJATELJIMA!