Svjetski popularna platforma za dostavu Glovo stigla u Bjelovar

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Glovo je danas stigao u Bjelovar, priopćili su rano jutros iz te tvrtke. Dvadeseti je to grad u Hrvatskoj u kojem ova kompanija nudi usluge. Prije Bjelovara, prepoznatljivi žuti ruksaci pojavili su se u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Zadru, Rijeci, Slavonskom Brodu, Sisku, Puli, Karlovcu, Varaždinu, Velikoj Gorici, Dubrovniku, Šibeniku, Samoboru, Vinkovcima, Imotskom, Čakovcu, Vukovaru i Sinju.

Dolazak u Bjelovar, Glovo će obilježiti i kroz posebnu akciju za svoje nove korisnike. Ako skinete aplikaciju i unesete promotivni kod GLOVOVOLIBJELOVAR, Glovo će vas počastiti s 50 kuna popusta, odnosno dva puta po 25 kuna za prve dvije ostvarene narudžbe, kao i besplatnom dostavom za sve narudžbe.

Samo u prošloj godini Glovo je postao prisutan u sedam hrvatskih gradova, a nastavak rasta novih gradova očekuje se i ove godine. Kao krajnji cilj, Glovo će uvijek težiti da svojim korisnicima omogući brzu i kvalitetnu uslugu surađujući s lokalnim partnerima

„Ovo je još jedan veliki korak za jednu od vodećih platformi za dostavu. Malim koracima došli smo do naše 20. lokacije. Glovo je prisutan na čak 20 tržišta, a baza korisnika povećava se iz dana u dan, stoga smo iznimno zadovoljni što je i Bjelovar postao dio pozitivne statistike. Ne planiramo se zaustaviti na ovoj brojci te ćemo napraviti sve što je u našoj moći da unaprijedimo kvalitetu kod postojećih korisnika te se nastavimo širiti i stvarati bazu novih zadovoljnih korisnika“, rekao je Teo Širola, generalni direktor Glovo Hrvatska.

Glovo je jedna od prvih aplikacija za dostavu više kategorija proizvoda i jedna od vodećih svjetskih platformi za dostavu. Osnovan u Barceloni  2015. godine, Glovo posluje u Jugozapadnoj Europi, Istočnoj Europi i Subsaharskoj Africi. Aplikacija povezuje korisnike s restoranima, lancima supermarketa i maloprodajnim trgovinama. Također, uključuje kategoriju „bilo što“ koja korisnicima omogućava da naruče što god žele u svom gradu.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!