Golijada u srazu Grada protiv Županije, tko je zabio više

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – U povodu Dana grada, jučer je igrano polufinale i finale drugog po redu malonogometnog turnira u organizaciji Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Bjelovarsko-bilogorske županije i Grada Bjelovara. Predsjednik Udruge, Ivan Korenić otkrio je tko je ostvario najbolje rezultate u seniorskoj, odnosno veteranskoj konkurenciji.

-U seniorskoj konkurenciji prvo mjesto osvojio je IT managment, a drugo mjesto NK Zvijerci. Od veterana prvo mjesto Pan tim, drugo mjesto Udruga specijalne policije Omege. Pojavilo se deset ekipa, šest u seniorskoj i četiri u veteranskoj konkurenciji iznad 35 godina – navodi. Tijekom vikenda je odigrano razigravanje, a jučer na Dan grada i Dan bjelovarskih branitelja je odigrano polufinale i finale te revijalna utakmica između Grada Bjelovara i Županije.

-Grad je pobijedio Županiju sa 6:5. Zanimljivo je da je za Županiju branio najstariji registrirani igrač u Europi, Milan Pavičić zvan Grizli. On ima 72 godine – naglašava Korenić koji se nada da će ovaj turnir postati tradicija u sklopu Dana grada, ali i da će im se iduće godine priključiti još više ekipa.

Župan Marušić na svom je Facebook profilu objavio fotografije s terena, ali i sljedeći tekst:

Danas smo na nogometnom terenu odmjerili snage između ekipe Bjelovarsko-bilogorske županije za koju su uz moju malenkost zaigrali i poneki gradonačelnici i načelnici protiv ekipe grada Bjelovara na čelu s mojim starim prijateljem s nogometnih terena Dariom Hrebakom.
Rezultat je u konačnici završio 6:5 u korist ekipe grada Bjelovara.
Ipak je dan grada 😉

Time je Marušić dao naslutiti kako je ekipa Županije odlučila popustiti Gradu kako bi na svoj dan osvojili naslov pobjednika.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!