Bjelovarčani u berbi medalja u Varaždinu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VARAŽDIN – Za vikend je u Varaždinu održano natjecanje u standardnim  i latinsko-američkim plesovima  u organizaciji domicilnog plesnog kluba i Hrvatskog sportskog plesnog saveza pod promotivnim nazivom ‘Trofej grada Varaždina’. Natjecalo se je 184 natjecatelja. iz 16 klubova a sudilo je 5 sudaca.

Među natjecateljima bilo je i devet natjecatelja iz bjelovarskog ŠPK H-8 i to u pojedinačnoj kategoriji: Ramona Pečar, Ameli Koščak Vukobrat, Hana Birač, Leon Grgić, Erika Kiđemet, Marta Novaković, Tia Ivana Palata, te u paru  Filip Dujmović-Sara Haistor.

Ukupno su osvojili 11 medalja a od toga 4 zlatne.

Najbolje rezultate u ostvarili su Ramona Pečar i Leo Grgić koji su u obje discipline u svojim starosnim i kvalitativnin kategorijama, osvojili  prva mjesta i  zlatne medalje.

Hana Birač osvojila je  drugo mjesto i srebrnu medalju u standardnim plesovima, Ameli Koščak Vukobrat osvojila je srebrnu medalju u standardnim plesovima, Erika Kiđemet osvojila j e dvije medalje, u latinsko-američkim plesovima  osvojila je zlatnu i prvo mjesto a u standardnim plesovima brončanu i  treće mjesto, Marta Novaković osvojila je srebrnu medalju u standardnim plesovima i 2.mjesto dok Tia Ivana Palata nije uspjela doći do medalja, osvojila je  četvrta mjesta u obje plesne discipline. Plesni par Filip Dujmović-Sara Haistor osvojili su u obje discipline  druga mjesta i srebrne medalje.

U klubu su zadovoljni postignutim odličnim rezultatima te pozivaju djecu i mladež da se pridruže najljepšem dvoranskom sportu. Sljedeće natjecanje je 23.10.u Samoboru.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!