Bjelovarski knjigoljupci pozivaju vas na razgovor o Gregurovom Vošickom

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Inkubator ideja nastavlja s okupljanjem ljubitelja knjiga. Večeras, od 19 sati, uz moderiranje Marijane Dragičević, održava se šesti susret Knjižnog kluba. Tijekom prethodnih susreta, ljubitelji dobrog štiva čitali su knjige različite tematike i autore, a ovog puta na red je došao hrvatski autor Marko Gregur i njegovo djelo „Vošicki“.

Podsjetimo, cilj kluba je omogućiti građanima da aktivno sudjeluju u kulturno-društvenom programu. Sudionici ovdje imaju priliku i sami izraziti želju što bi htjeli čitati, a potom zajedno razgovarati o pročitanom. Uz sve to, sklapanje novih poznanstava i prijateljstava je velika prednost koju Knjižni klub donosi.

-Uz one koji su već otkrili strast prema čitanju, Knjižnom klubu nerijetko se pridruže i novi članovi, što nas posebno veseli. Zato su svi zainteresirani dobrodošli, da i sami otkriju čari našeg Knjižnog kluba, pozitivnu atmosferu koja prevladava i uživaju s nama u dobroj knjizi i toplim napitcima – kazala je Alenka Rogić, voditeljica Inkubatora ideja.

Nadolazećem susretu Knjižnog kluba veseli se i moderatorica Marijana Dragičević.

-Drago mi je što ovaj Knjižni klub okuplja zaljubljenike u čitanje. Družimo se, razgovaramo o pročitanim knjigama, a uvijek je zanimljivo čuti i razmišljanja drugih, pa možda i pročitati nešto za što se sami inače ne bismo odlučili – izjavila je Marijana Dragičević i dodala kako se u Knjižnom klubu uvijek vesele novim licima.

Ulaz je slobodan za sve zainteresirane, a dolazak možete najaviti pozivom (043/243-534), mailom (office@inkubator-ideja.hr) ili porukom na Facebook ili Instagram stranici Inkubatora ideja.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!